Routebeschrijving

Adres:            

Trimsalon 4 PETS
Loerhazenweg 150
7548 PE Enschede
06-51513720

Komende vanaf de A 35 richting Enschede; 
afslag 26 Enschede-West,Haaksbergen N18. Rechts,weg volgen naar de Westerval.Neem de afrit Boekelo, Enschede/West,Universiteit,stadion. 
Houdt links aan richting Boekelo, Marssteden, links af bij de stoplichten. Richting Boekelo aanhouden bij de stoplichten links. Dit is de Windmolenweg, aan de linker zijde is het industrieterrein Marssteden. Neem de 2e afslag industrieterrein. Nu rijdt u het industrieterrein op. De 5e weg rechts, tegenover een hoog blauw magazijn van Zeton. De weg inrijden en aan het eind is nr. 150
Komende vanaf de A 35 richting Almelo; 
afslag 26 Enschede-West, einde afslag links. Weg volgen naar de Westerval.
Neem de afrit Boekelo, Enschede/West, Universiteit, stadion.  Houdt links aan richting Boekelo, Marssteden, links af bij de stoplichten. Richting Boekelo aanhouden bij de stoplichten links. Dit is de Windmolenweg aan de linker zijde is het industrieterrein Marssteden. Neem de 2e afslag industrieterrein. Nu rijdt u het industrieterrein op. De 5e weg rechts, tegenover een hoog blauw magazijn van Zeton.
De weg inrijden en aan het eind is nr. 150
Komende van uit Centrum Hengelo;
Neem de Enschedesestraat bij de eerste stoplichten recht door rijden. Bij de volgende stoplichten rechts af, Enschede/West, Amsterdam. Aukefleerstraat doorrijden over de brug, blijf rechts rijden. Afslag Marsteden, Boekelo nemen. Dit is de Windmolenweg aan de linker zijde is het industrieterrein Marssteden. Neem de 2e afslag industrieterrein. Nu rijdt u het industrieterrein op. De 5e weg rechts, tegenover een hoog blauw magazijn van Zeton.
De weg inrijden en aan het eind is nr. 150